Ratkaisuja

Tuotesuunnittelussa painotamme luotettavuutta, kustannustehokkutta, helppoa ylläpidettävyyttä ja saumatonta integroitavuutta asiakkaan omiin järjestelmiin ja prosesseihin.

Olemme toteuttaneet useita vaativia otoshallinta- ja raportointiratkaisuja. Tätä kokemusta olemme käyttäneet kehittäessämme Multibase Data Managing Concept-ideologiaamme DMC .

Käytämme pääasiassa Microsoftin ja Adoben tuotteita. Hyviä kokemuksia olemme saaneet MS Access-välineestä yhdistettynä VBA-ohjelmointiin. Liittymät ovat toteutettu ODBC- (tai DAO) -pohjaisesti toisiin tietokantoihin (SQL Server, Oracle, DB2, Sybase, …) työasema- tai MF-ympäristöön.

 Käytämme myös Visual Studio -kehitystyökalua erillissovellusten ja asiakaskohtaisten projektien rakentamisessa. Valmistuotteemme ovat ”sovellusraameja” ja ovat lähes suoraan käyttöönotettavissa tai räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Alusta alkaen uutta tai valmiita ratkaisuja räätälöitynä!

Lisenssit

Lisenssipolitiikkamme on avoin: asiakas saa halutessaan suojaamattomat lähdekoodit ja rajoittamattoman, yrityskohtaisen käyttöoikeuden. Kaikkiin tuotteisiimme saa tarvittaessa koulutuksen, tuen sekä ylläpitosopimuksen.